RIBS

 
Kvällens mat ↑. Grillade ribs med pommes, bea och sallad. Gott var det! 
 
♥ Filippa
 

COUNTDOWN

(Bilder från Rhodos och Fallens förra året. Längtar sjukt mycket efter sånna dagar)
 
Andra veckan på jobbet är avklarad och nu är det bara två till. Det betyder att jag också snart får ha sommarlov och kan vara ledig, slippa gå upp klockan fem på morgonen, vara uppe sent, resa och massa annat kul att se fram emot. Känns så himla skönt! 
 
Ungefär så här ser min countdown ut på mobilen just nu: 
 
♥ 2 veckor kvar tills jag slutar jobba.
 
♥ 3 veckor kvar till Fallens Dagar. 
 
♥ 1 månad exakt tills familjen åker till Grekland. 
 
♥ 44 dagar tills jag åker till Rhodos igen, fast med brudarna. 
 
Snälla, låt tiden gå fort. 
 
Ha det bra så hörs vi senare, puss!  

PIZZA

 

Kvällens mat. Pizza med pommes kan vara bland det godaste man kan ha på en pizza. Satt väldigt fint efter en lång jobbdag. 
 
♥ F
 

MIDSOMMARKRANS

 
 
Tycker nästan att kransar är ett måste på midsommar, så jag gjorde självklart en egen dagen till ära. Även fast det var lite krångligt och tog ganska lång tid blev den ganska bra tillslut. Hade den dock inte så mycket under kvällen eftersom den uppskattades av andra som också ville låna den. 
 
♥ F

LUGN KVÄLL


 
Blir en lugn kväll med massa chips och popcorn framför någon film eller serie tror jag. Blir skönt efter gårdagens festligheter. 
 
Hörs mer imorgon! 

MIDSOMMAR


 
 
 

 
Hade världens bästa midsommar igår. Dagen började med lite lunch tillsammans med familjen Svensson hemma hos oss. Efter det drog jag vidare till Anna för att träffa upp alla tjejer för grill och fest. Supergod mat tillsammans med världens härligaste gäng, kan inte bli mycket bättre än så. När vi hade hängt hemma hos Anna ett tag drog jag och Clara vidare till Mattias. Där träffade vi ännu mer sköna människor och hade det hur bra som helst. Åkte hem vid halv tre i ösregn och somnade som en stock. Superbra kväll verkligen! ♥

KLAR MED TVÅAN

 
Sommarlov och helt klar med tvåan! Hade skolavslutning igår och kan nästan inte beskriva hur skönt det känns att ha slutat tvåan som har varit ett av de jobbigaste åren i skolan. Underbart verkligen. Skolavslutningen firades först med fika med klassen och efter det gick vi till aulan och lyssnade på när esteterna sjöng. När skolavslutningen var över åkte jag och mina tjejer in till stan och käkade thai för att fira in lovet. 
 
På eftermiddagen åkte jag för att fira William som tog studenten igår. Kollade när han sprang ut och hängde på lite saker runt halsen. På kvällen var vi även på hans studentmottagning och åt massa gott och firade honom. Väldigt bra dag!
 
Vet att bloggningen har varit kass det senaste, men har inte hunnit blogga faktiskt. Den här veckan har jag i alla fall kippt och slingat håret, fikat med Clara, Elin, Malin, Rosanna och Alexandra, tränat för första gången på en månad, gått på sommarlov och firat William. Fullt upp alltså!
 
Nu väntar käk på mig, så vi hörs senare!

BALEN 2014

 
 
 
 
 
 
Var nere och kollade på balen igår. Väldigt fina allihopa!
 
F ♥
 

GUL & BLÅ

 
 
Eftersom vi både firade nationaldagen och Rosanna igår, gick festens tema i gult och blått. Älskade verkligen temat och lyckades faktiskt hitta något att ha på mig i båda färgerna! 
 
Ha det bra!
 
 

RISSAN 18 ÅR


 
 
 
Firade Rosanna som fyllde 18 år igår. Hur roligt som helst verkligen! ♥

NUTELLAMUFFINS

 
Bakade chokladmuffins med Nutella igår och de blev faktiskt väldigt goda. Hann tyvärr inte ta kort på muffinsen när de blev klara, så istället ni får se bilder på smeten haha. 

RSS 2.0