MYSKVÄLL MED BULLAR

 
 
Hade en så himla mysig systerkväll igår. När vi kom hem från jobbet lagade vi först mat tillsammans, samtidigt som Julia bakade vaniljbullar. När vi hade ätit middagen, myste vi ner oss i soffan med massor av nybakade bullar. Kan dessutom ha varit de godaste bullarna jag ätit på väldigt länge. 
 
♥ Filippa
 

NY BIKE


Nästan direkt efter jobbet idag åkte jag och kollade på en ny cykel. Eftersom min tidigare cykel inte fungerade som den skulle och dessutom är för liten, var det helt enkelt dags gör en ny till mig. Så nu har jag äntligen en fungerande bike igen, vilket blir perfekt nu när jag behöver ta mig fram och tillbaka från jobbet. Supernöjd är jag. 

Ha det bra! 

SMÖGEN

 
Har haft en heldag ute på Smögen tillsammans med familjen. Vi har solat, gått på bryggan och bara myst. Hur bra dag som helst. När vi kom hem åt vi räkor och kräftor också. Perfekt avslut på dagen. 
 
♥ Filippa

KVÄLLSPROMENAD

 
Stack ut på en prommis efter middagen. Var så himla skönt efter att ha jobbat en hel dag. Imorgon drar vi nog en sväng ut till kusten om vädret är bra, längtar såååå. Hoppas ni har det bra allihopa, så hörs vi mer senare!
 
♥ Filippa
 
 

LÖRDAGSGODIS


 
 
Hur söt godispåse? Gulligaste jag sett. Perfekt storlek för mig som inte gillar godis, men ändå kan bli lite sugen.
 
♥ Filippa
 

LJUNGSKILE

 
 
 
Idag har jag varit ute på kusten med mamma och pappa. Även fast det blåste halv storm var det mysigt att komma ut till kusten en sväng. Efter några timmars solande åkte vi in till Ljungskile och kollade lite också. Mysig dag helt enkelt. 
 
♥ Filippa

VINKVÄLL

 
Blev en helkväll igår på Butler's med Rosanna. Mys var det. 
 
♥ Filippa

HELG OCH SEMESTER

 
Priset för sämsta bloggerska måste gå till mig. Vet att uppdateringen varit extremt dålig det senaste, men jag har jobbat i två vekor och inte haft tid helt enkelt. Men nu har jag semester och kommer säkert ha mer tid till bloggen. Ikväll ska jag träffa Rizz och ta någon drink eller så. Kommer bli supermysigt. Hoppas ni har det bra allihopa, puss ♥

TORSDAGSTAPAS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter jobbet idag kom jag hem och solade den lilla stunden jag hann innan det var dags att äta hemmagjord tapas ute på altanen i solen. Var verkligen supermysigt och självklart hur gott som helst. Perfekt avslut på dagen. Imorgon är det fredag och helg också, kan ju knappast bli bättre.  
 
♥ Filippa

RSS 2.0