TØNSBERG & KVERNERIET

 
 
 
 
 
Min helg har varit så himla bra! I lördags åkte jag, Emma och Alexandra till Tønsberg i Norge för att övernatta, äta hamburgare på Kverneriet, shoppa och bara mysa. 
 
Vi kom fram runt lunch på lördagen och då åkte vi direkt till Emmas morbror för att hämta upp nycklarna till lägenheten vi fick låna. Efter det åkte vi och lämnade våra saker i lägenheten och blev även visade runt på stan innan vi satte oss på Joe & The Juice och tog varsin macka till lunch. Under eftermiddagen gick vi runt och tittade i butikerna som fanns och shoppade lite.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen fixade vi oss i ordning och sen tog vi oss till restaurangen för att äta. Vi beställde faktiskt likadana hamburgare allihopa, men jag tog tryffelpommes till och de andra tog parmesanpommes. Efter det beställde vi cider, milkshake och drinkar och allt var verkligen hur gott som helst. Vi satt kvar där nästan hela kvällen och bara pratade och hade det mysigt. Så bra kväll verkligen. 
 
 
 
 
 
 
På söndagen vaknade jag alldeles för tidigt runt klockan sju, men efter några timmars väntan vaknade tillslut Emma och Alex också. Då åt vi lite frukost och efter det packade vi ihop och städade i ordning lägenheten. Sen åkte vi och lämnade nycklarna och pratade lite med Emmas släktningar innan vi tog en lunch på Kverneriet igen. Den gången passade jag däremot på att testa en annan hamburgare som var sjukt god. Åt även den burgaren med tryffelpommes och aioli. Hamnade i världens matkoma efter lunchen, men det var det helt klart värt. När vi hade ätit lunch åkte vi mot Strömstad och Nordby för shopping. Tror vi kom hem någon gång runt sju på kvällen och då var jag hur trött som helst. Har i alla fall haft en väldigt lyckad helg!
 
♥ Filippa
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0