APRIL - JUNI 2016

 
 
 
 
April:
 
April var en bra månad när mycket roligt hände. Jag kämpade på på mitt alldeles nya jobb och försökte komma in i rutinerna där. En dag på jobbet fick jag åka till Göteborg och gå på ett årsmöte på Gothia. Efter mötet fick vi en guidad tur i hotellet och deras finaste sviter och sen fick vi en tre-rättersmiddag och det var självklart hur lyxigt somhelst.
 
Förutom en trerätters middag, fortsatte jag äta väldigt mycket god mat denna månad, framförallt väldigt mycket tapas. Både hemmagjord, på restaurang och när vi firade Josse och Elin i Göteborg, vilket för övrigt var en superrolig kväll. När vi firade tjejerna började kvällen som sagt med en fördrink på deras hotell, följt av middag och efter det gick vi vidare ut och den kvällen kom vi hem runt fem-tiden. 
 
Gjorde några dagsutflykter också. En dag åkta jag och Julia till Göteborg för shopping, fika och god mat. En annan dag åkte jag med mamma och mormor för att handla blommor osv, vilket också var trevligt. 
 
 
 
 
 
 
Maj:
 
Maj blev en festlig månad och den började med att vi firade Sara som fyllde 20 år. Hon hade styr upp sitt firande på Lipz där det var Black and White-tema. Vi var några stycken som började kvllen hemma hos Kajsa, där vi satt på hennes balkong i solen och förfestade lite. Vi hade riktigt tur med vädret och värmen den dagen, så man kunde gå barbent utan att frysa kommer jag ihåg. En annan kväll firade vi Linnea och Rosanna som hade White Party på Butler's. Det var också en väldigt rolig kväll. 
 
Några dagar i maj var det verkligen sommarväder ute, vilket resulterade i att man kunde sitta ute och äta. En kväll satt vi ute på altanen och åt middag och en annan kväll gick vi ut och åt på Majo, vilket var jättemysigt eftersom de precis dragit igång deras sommarmeny då. 
 
En av de absolut sjukaste sakerna jag gjorde under månaden, var att springa Vårruset. Jag som alltid har avskytt att pringa och knappt klarat av en kilometer utan att vilja dö, klarade att springa hela vägen utan att stanna. Det tog visserligen väldigt lång tid, men är ändå oerhört stolt över mig själv som klarade det. Något annat som var stort för mig, var att jag tog min allra första körlektion i slutet på maj. Det känns som ett av det bästa valet jag gjort, nu när jag äntligen har det där förbannade körkortet. 
 
 
 
 
 
 
 
Juni:
 
Kan säga att sommaren började bra eftersom juni blev en riktigt rolig månad. Det började med att Julia tog sjuksköterskeexamen efter 3 år på högskolan. Det firade vi självklart med bubbel och god middag. En kväll firade vi tillsammans med hennes vänner och då blev det ännu mer champagne och god mat.
 
Samma helg var det Håkan, vilket är något av det bästa i år. Vi åkte ner med tåget den 5:e juni och checkade in på hotellet. Efter det gick gjorde vi oss i ordning, gick och käkade och tog en drink ute i solen på en takterass mitt i stan. När klockan var en stund innan åtta gick vi mot Ullevi, där vi spenderade resten av kvällen tillsammans med 70 144 andra människor som sjöng med i Håkans låtar. Den sommarkvällen är verkligen oförglömlig. 
 
Resten av juni fortsatte vara festlig, eftersom jag firade Alex, Stina och Rosanna som allihopa fyllde 20 år. Några dagar efter det var det även midsommarafton och det firades med några familjevänner. 
 
 
- Filippa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0