HELGEN

 
 
Helgen gick snabbt förbi och idag är en lång och trött måndag. Kom dessutom hem klockan 19.00 idag eftersom jag var hos tandläkaren och fick gå hela vägen hem efteråt. Jobbigt, men snart är även denna dagen över. 
 
I fredags efter jobbet blev jag hämtad av pappa, köpte lite gott, åkte hem, åt middag med familjen och kollade på Skam resten av kvällen. Är helt besatt av den serien.
 
 
 
 
 
I lördags blev jag väckt vid nio-tiden eftersom vi skulle ut och hugga gran i skogen. Vid klockan tio åkte vi iväg och då blev det en ganska lång promenad in i skogen för att hitta granar. Efter en stunds letande, grillade vi och åt lite annat gott som familjen Carlson hade tagit med. Supermysigt verkligen. Efter några timmar i skogen behövde jag vila upp mig lite innan jag träffade tjejerna på kvällen. Vi var hemma hos Emma och Wilma och hade lite förfest, vilket var hur roligt som helst. Älskar verkligen mina tjejer. Efter det drog vi vidare ut, vilket också var helt okej. 
 
 
 
 
 
I söndags blev det en lugn dag och jag gjorde inte alls mycket. Slog in lite julklappar och på eftermiddagen träffade jag Julia och hjälpte henne att pynta sin gran. Väldigt mysigt. 
 
 
Hoppas er helg varit bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0