JANUARI - MARS 2016

 


Året börjar lida mot sitt slut och ni vet vad det innebär, min traditionella årsresumé här på bloggen. Jag tycker att det är så himla kul att göra en återblick på året, eftersom jag då kommer ihåg massa saker jag glömt bort. Hoppas att ni tycker att det är kul att få läsa om, så att det inte bara är jag som tycker att detta är roligt. Jag delar som vanligt upp det i tre månader åt gången och det betyder att det är dags att börja med att se tillbaka lite på januari, februari och mars. 

 


 
 

Januari:

 

Året började med att jag skålade in tolvslaget tillsammans med ungefär samma gäng som jag ska fira nyår med i år och det blev en jättebra kväll. Resten av januari var svinkall och vissa dagar ville man knappt gå utanför dörren på grund av kylan. Typiskt januari. 

 

Gjorde inte så jättemycket spännande den här månaden. Testade på att göra naglar för första gången och dessutom alldeles själv. Resultatet blev faktisk väldigt bra för att vara första gången. Förutom det träffade jag Emma och vi gick ut en kväll. Åt även ute med familjen, umgick med kompisar och bara myste helt enkelt. 

 
 
 
 
 
 

Februari:

 

Inledde månaden med att få öroninflammation. Hade fruktansvärd värk i öronen och grät för att det gjorde så ont. Jag struntade först i att gå till Vårdcentralen, eftersom jag hoppades på att det skulle gå över av sig självt. Men efter ett par dagar gick det inte längre och då fick jag söka för det. Däremot trodde läkaren helt fel och gav mig kräm för svinkoppor (?). I örat?. Det är anledningen till varför jag aldrig går till Vårdcentralen i onödan, tycker aldrig man får bra hjälp där.  

 

I slutet av februari hade jag inga mer jobbpass och det resulterade i att jag sökte nya jobb. När jag inte jobbade fick jag lite smått panik. Gillade inte alls att inte ha något att göra under dagarna och blev sjukt rastlös, så jag hittade på allt möjligt för att ha något att göra, så jag bakade, beställde hem massa smink och kläder, firade Tessan som fyllde 20 en kväll, hade Mellomys med tjejerna, gick på bio och åt ute med familjen. Mysig månad, men också lite ångestladdad. 

 
 
 
 
 
Mars:
 
I början av mars fick jag gå på några intervjuer och provjobbade bland annat på Strandgatan. I slutet av månaden hade jag däremot turen att bli erbjuden ett annat jobb (det jag har nu). Så istället för att jobba på café/restaurang, blev det ett ekonomijobb. Tog vara på mina sista dagar som ledig (läs: arbetslös) och hittade på lite roliga saker.
 
Jag träffade Bianca som var hemma från Umeå. En kväll gick jag och Emma ut, vilket var kul. En annan kväll gick jag på Annas brors vernissage och vi köpte en jättefin tavla. Under påskhelgen firade vi Kajsa som fyllde 20 år. En annan ledig dag träffade jag tjejerna för en promenad i det fina vårvädret. Jag passade även på att köpa lite nya saker till rummet för att göra det lite vårfint. Den här månaden köpte jag äntligen en ny telefon också, vilket jag självklart inte ångrar en minut. Det resulterade ju i att jag kan ta mycket bättre bilder och blogga bättre. 
 
Brukar hata mars och tycka att det är en jobbig månad, men detta året var den faktiskt bättre än vanligt. 
 
 
- Filippa 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0