TIPS - JULKLAPPSINSLAGNING

 
 
Med bara några dagar kvar till jul tänkte jag att jag kunde dela med mig av lite tips på fina paketinslagningar. Tycker det blir så mycket roligare att ge bort presenter om man har lagt tid på en fin inslagning. Jag försöker alltid köra ett tema på mina julklappar varje år och detta året har jag satsat på mycket vitt, silver, guld och glitter. Om man har bestämt sig för ett tema kan man köra samma stil på alla presenter, vilket underlättar en hel del. Däremot kan det bli lite tråkigt om alla julklappar ser exakt likadana ut, så jag tänkte ge lite inspiration på hur man kan slå in det fint och pynta till det lite extra. 
 
 
 
 
 
 
Man behöver egentligen inte alls köpa olika sorters presentpapper, utan det går lika bra att använda fina sidor från exempelvis en tidning och sedan ta ett fint snöre eller band runt. Enkelt, men hur fint som helst. Något annat jag tycker är väldigt fint och typiskt "juligt", är att ha vanligt brunt papper som ni ser på bilderna. Det är dessutom jättelätt att måla på, så varför inte använda en vit penna och antingen måla eller skriva någon julhälsning på.
 
 
 
 
 
 
Dekorationerna på paketet är också något man kan satsa på. Varför inte hänga på små julgranskulor, polkagris-stänger eller en liten grankvist på paketen. På bilderna ser ni hur jag tänker att man skulle kunna göra. Det finns verkligen så mycket att hitta på och det är bara fantasin som sätter stopp. 
 
Om man är pysslig av sig och gillar att göra små etiketter och kort, tycker jag absolut att man ska lägga tid på att fixa ihop fina julkort. Då behöver man inte anstränga sig så mycket när det kommer till inslagningen heller. Det räcker med ett vitt papper och ett snöre, sen är det klart!
 
 
 
Hoppas att ni fick lite inspiration till fina presenter nu. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0