SOMMARRESOR

I sommar vill jag verkligen åka utomlands någon vecka eller två. Var ju inte iväg på något förra året och därför känner jag att det är dags i år. Känner mest för att åka till Europa, så här är några ställen jag vill besöka: 
 
 
 
Älskar verkligen Grekland och har varit där flera gånger förut, men bara på Rhodos. Har alltid velat åka på någon sorts resa där man besöker olika grekiska öar. Det verkar verkligen helt underbart att få se alla olika platser med deras kristallklara vatten och goda mat. Skulle vilja se Zakynthos, Mykonos, Santorini och Rhodos i helhet. 
 
 
 
 
Har varit i Spanien förut och gillar det jättemycket. Var väldigt länge sedan jag var där nu, så en resa dit hade jag inte tackat nej till. Hade velat åka till Mallorca och kanske Ibiza eller Marbella. Hade varit så kul att få komma iväg och bara sola, bada, äta tapas och dricka sangria typ. 
 
 
 
 
 
Något land jag alltid velat besöka till är Italien. Har aldrig varit där förut och det känns som att jag verkligen missat något. Hade varit en dröm att få komma dit och få äta riktigt italiensk mat, eftersom det är det bästa jag vet. Finns ju även en hel del fina lite större städer i Italien som jag verkligen hade velat se. 
 
Någon som vill ha en reskompis? I så fall är jag på ;)
 
♥ Filippa
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0