TELESCOPIC

 
 
Det här är mascaran jag använder just nu. Köpte den för någon vecka sedan och gillar den faktiskt inte lika mycket som första gången jag testade den. Man får väldigt långa och separerade ögonfransar av den, vilket alltid är positivt. Däremot önskar jag att jag hade köpt en mer volymgivande mascara istället, eftersom jag tror att det hade gett mer effekt på mina fransar. Men om man vill ha långa ögonfransar är det här i alla fall mitt tips på en bra mascara man kan köpa.  
 
♥ Filippa

FREDAG KVÄLL

 
 
Träffade Emma igår för att fira fredag med utgång. Blev en bra kväll med en bra tjej ♥

NAGLAR

 
 
Igår tog jag bort mina lösnaglar efter att ha haft dem i nästan två veckor. Köpte ett nagelkit och gjorde naglarna själv hemma. För att aldrig ha haft eller gjort fejknaglar någon gång innan, blev jag väldigt nöjd med resultatet. Kommer absolut testa på det någon mer gång, men nu behöver mina egna naglar vila lite. 
 
♥ Filippa
 

MINUS

 
 
 
 
 
 
Idag känns det som att det är kallaste dagen vi haft på länge. Trots minusgrader i flera dagar har jag inte rikitgt vant mig vid kylan riktigt än. Tycker i och för sig att det är mycket bättre med minusgrader och snö, än plusgrader och slask. Dessutom är det ju helt otroligt fint ute när det är sånt här väder. Älskar det verkligen. 
 
♥ Filippa

TAPASTISDAG

 
Hej allihopa! Borde egentligen göra en liten sammanfattning över vad jag gjort under de två veckorna jag varit borta från bloggen, men det har faktiskt inte hänt så mycket intressant. Igår var däremot familjen ute och åt tapas, vilket var hur gott som helst. Åt bland annat sötpotatispommes, charkbricka, pulled beef taco, bröd med aioli, baconlindade dadlar och manchego med kvittenmarmelad. Perfekt avslut på en dag med jobb och träning. 
 
Ha det bra ♥

MORGONTRÖTT

 
 
God morgon allihopa! Vaknade imorses och var svintrött och hade huvudvärk, men har blivit lite piggare nu i alla fall. Fick frukost på sängen av mamma och nu läser jag lite Vecko Revyn. Vet inte riktigt vad som händer idag. Känner för att göra allt och ingenting på samma gång, så vi får se vad som händer helt enkelt. 
 
♥ Filippa
 

ÅRETS FÖRSTA MÅNDAG

 
 
 
Idag är det första måndagen på nya året och den har jag ägnat åt att städa rummet och huset, tvättat, bäddat rent och lagat mat x2. Är rätt trött just nu eftersom jag bara gjort massa tråkigt idag, så nu ska jag kolla Johan Falk innan jag somnar. Hoppas er dag varit bra, puss ♥
 
 

FRÅN NYÅR

 
 
 
 
 
Två bilder från en bra nyårsafton ♥
 
 

OKTOBER - DECEMBER 2015

 
Oktober: Eftersom oktober är bröstcancermånaden, inleddes månaden med att jag köpte rosa band till familjen det första jag gjorde. Något annat som hör till oktober är Kanelbullens dag, vilket självklart innebar bullbak. En kväll hade jag och Julia myskväll, eftersom mamma och pappa inte var hemma. Vi lagade jättegod mat och drinkar och hade det hur mysigt som helst. I mitten av månaden fyllde Malin år och det firades genom att åka till Göteborg för god mat och utgång. Den här månaden inträffade även något fruktansvärt, nämligen en skolattack här i Trollhättan. Det är en händelse jag aldrig kommer glömma och alla tankar går till de drabbade och deras anhöriga. 
 
 
 
 
November: Månaden började med att vi firade Halloween, vilket var kul. Men det viktigaste och roligaste av allt i hela november, var jag såklart min födelsedag. Hade en jättemysig födelsedag och i helgen firade jag med en brunch för mina tjejer. Var verkligen hur mysigt som helst.
 
Förutom massa firande, blev det bara en massa mysiga dagar. En regning dag gick jag och slingade mig och klippte håret, vilket var så skönt. När det blev minusgrader i några dagar fick jag julkänsla, speciellt en helg när vi åkte på julmarknad. 
 
 
 
 
December: Under hela december månad la jag bloggen åt sidan lite för att jobba, umgås med familjen, fira jul och träffa vännerna. Jag jobbade och stresshandlade den sista julklappen dagarna innan jul, som för övrigt firades tillsammans med släkten under två dagar. På juldagen blev det även utgång och förfest hos Bianca som kom hem från Umeå, vilket var kul. Igår firade vi nyår i Gatsby-tema med trerättersmiddag, lekar och utgång. Blev en väldigt lyckad kväll med andra ord.
 
Hoppas ni har haft ett bra år och att 2016 blir lika bra, om inte bättre. Puss ♥
 

RSS 2.0