MIN HELG


 

 

I fredags efter ett möte i Göteborg med jobbet, tog jag äntligen helg. Då åkte jag hem, drog på mig mjukiskläderna, åt gott med familjen och bara tog det lugnt resten av kvällen. Jag är alltid så himla trött på fredagar, så jag orkar nästan aldrig hitta på något. Tycker i och för sig det är rätt skönt.

På lördagen åkte jag till Göteborg med mamma och Julia. Det blev en heldag med shopping, god lunch och mys innan vi tog tåget hem igen vid fyratiden. Köpte årets första tomtelatte med mig på tåget hem och den var inte alls god. Har ju verkligen älskat den innan, men den var verkligen så äcklig.  På kvällen var jag med Julia och efter att jag hade kört hem henne, kollade jag på film tills jag somnade. 

 

 

 

 

 

 

I söndags åkte familjen till Kobergs julmarknad. Vi var ju där förra året och det var samma koncept även i år. Först var jag inte alls sugen på att åka, men det var ändå kul att följa med en och få lite julkänsla. 

 

Nu är det måndag och ny vecka igen och det känns som om jag hade helg i 5 minuter, men så är det ju nästan alltid. Den här veckan är mitt mål att lägga mig senast 22.30 på kvällarna, behöver all sömn jag kan få. Brukar ni ha veckomål? Jag tror jag ska börja sätta upp mer mål för min egen skull, det kan vara allt från att lägga sig tidigare till att spara ihop pengar för något speciellt. Tycker ofta att man blir mer rutinerad och motiverad om man har något att sträva mot.

 

Ha det bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0