CHAMPAGNE 
 
 
 
 
 
För att fira fredag, helg och körkort. Skål på det!
 
♥ Filippa

KÖRKORT


Klockan 08.00 imorses fick jag höra orden "Ja Filippa, då har du körkort. Grattis!". Helt obeskrivlig känsla efter allt slitande. Bättre start på veckan går ju knappast att få. Är verkligen överlycklig. 

Puss F! 

EN MÅNAD KVAR

Wishes
 
 
 
 
 
 
Idag är det exakt en månad tills jag fyller 20 år. Helt sjukt verkligen. Har redan nu gjort en önskelista med lite saker jag önskar mig. Ni ser en del på collaget. 
 
- Filippa 

FAVORITNAGELLACK

 
 
Jag är ganska dålig på att använda nagellack och om jag gör det använder jag till 99% av gångerna bara naturliga färger. Gillar inte alls att ha färgglada naglar i rosa, rött osv. På bilderna ser ni några av mina absoluta färger, som dessutom passar perfekt till hösten. Alla kommer från H&M.
 
- Filippa

BY MALENE BIRGER

 
 
 
Älskar mitt nya skal från Malene Birger som jag köpte i helgen. Letade lite överallt efter det i Göteborg och hittade det tillslut på NK precis innan vi skulle åka hem.
 
- Filippa

4 OKT

 
 
 
 
 
En höstig och varm stickad klänning jag hade på mig igår. Det blev absolut sista gången i år som jag går barbent, eftersom vi är inne i oktober nu. Har inte riktigt förstått att det är höst än, med tanke på hur fint och varmt väder det har varit det senaste. Nu är det däremot dags att leta fram varmare kläder igen, även fast jag inte känner mig helt redo. 

Ha det bra, så hörs vi imorgon! 
 
 
 

MÅNDAG MORGON

 
 
God morgon! Hur lyxigt är det inte att starta sin måndag med en så här god frukost? Önskar att varje dag kunde börja så här. Sitter som sagt och äter frukost nu och strax måste jag cykla iväg till jobbet. Ville bara titta in och önska er alla en bra start på dagen och veckan. Kram!

HÖSTGARDEROB

Det jag älskar absolut mest med hösten är helt klart kläderna. Det bästa som finns är att få köpa nya fina tröjor, boots, byxor osv. Jag tycker att den bästa perioden av hösten är i början när man kan gå i exempelvis klänning, boots och en tunnare jacka utan att det blir för varmt eller för kallt. I helgen var jag i Göteborg för en shoppingdag men hittade tyvärr inget speciellt, så jag kom bara hem med en klänning och en polotröja. Får helt enkelt internetshoppa lite fint istället. Tänkte i alla fall att jag kunde tipsa om några plagg jag tycker är absoluta måsten i höstgarderoben. Here we go:
 
 
 
 

Kappa:

Något jag är på jakt efter är den perfekta höstkappan. Tycker bara att det är så himla svårt att hitta en snygg, varm, men samtidigt prisvärd kappa som sitter bra. Hade jättegärna haft både en svart och en grå kappa i höst.

 

 

 

Over knee boots:

Ett givet skoval i höst måste vara de knähöga stövlarna. Köpte mig faktiskt ett par för någon månad sedan och jag älskar dem redan. De passar dessutom bra till både byxor, klänning och kjol, vilket är ett stort plus. 

 

 

 

Skjortan:

En vanlig vit skjorta/blus är ett måste tycker jag. Den går att ha i princip när som helst. Man kan både klä upp och ner den, vilket är det absolut bästa. Funkar lika bra till jeans, som till kostymbyxor eller kjol. 

 

 

Halsduk:

De senaste åren har jag inte använt halsduk när det varit kallt ute, men det måste jag skaffa i år. Det är så himla fint att ha en halsduk till en kappa eller liknande. Tycker att Acnes halsdukar är väldigt fina, men det finns liknande billigare alternativ att hitta på exempelvis Gina Tricot och Nelly.

 

 

 

Kostymbyxan:

Mitt absoluta favoritplagg måste vara kostymbyxan. Vet inte hur jag hade klarat mig utan ett par kostymbyor. Det känns som jag använder det varje dag, både til jobbet och på fest. Finns ju så många olika varianter och färger också, vilket gör att man kan byta av då och då. Sjukt snyggt. 

 
Finns ju såklart mycket mer man kan tänka sig att köpa i höst, men det här är i alla några säkra kort jag tycker att man kan satsa på. 
 
♥ Filippa

RSS 2.0