JULI - SEPTEMBER 2016 
Juli:
 
I juli tog jag två veckor semester från jobbet och då passade jag verkligen på att göra det bästa av min lediga tid. Jag var på kusten några dagar när det var fint väder. Det är verkligen det bästa jag vet, finns nästan inget som gör mig så lycklig som att få ligga och sola på klipporna och bada i havet en varm sommardag i Sverige. Några dagar var jag iväg med familjen, en dag med Julia och en annan dag med Alex, Anna och Stina i Lysekil och det var verkligen hur underbart som helst. Vi hade strålande sol och värme hela dagen, medan det spöregnade och åskade hemma. 
 
Var även ute och åt middag och drack drinkar med tjejerna en kväll. En annan kväll firade jag Emilia som fyllde 20 år. Samma helg var det Fallens dagar och det firades ju också med fest. Även Anna fyllde 20 år denna månaden, så hennes firade vi självklart också. Det var dessutom världens finaste dag när vi firade henne, så det blev en riktigt bra sommarkväll.
 
Några dagar i slutet av juli åkte jag, Emma och Alex till Tønsberg i Norge och åt på Emmas morbrors restaurang Kverneriet. Det var en så himla mysig helg. På vägen hem gick vi en sväng på Nordby Shoppingcenter också. Perfekt avslut på månaden helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
Augusti: 
 
Månaden inleddes med att Julia fyllde 22 år. Efter att ha grattat henne med paket och frukost på sängen, åkte hon till jobbet och vi åkte vidare för en dagstur till Lidköping. Det var jättemysigt att gå där och kolla i lite butiker och ta en fika på en uteservering. En dag efter det firade vi Julia tillsammans med släkten som kom och åt middag. En annan kväll firade vi Clara som hade ordnat med kräftskiva för att fira hennes 20-årsdag i efterskott, vilket var superkul. Födelsedagsfirandena fortsatte resten av månaden ut och jag hann fira både pappa och Emma som fyllde år. När vi firade Emma var det jätefint väder, så vi satt ute på hennes altan och åt massa god plockmat som hon hade ordnat, efter det drog vi vidare ut och dansade resten av kvällen. 
 
Augusti bjöd på riktigt bra väder vissa dagar, så det tog jag vara på så mycket jag kunde. Trots att jag jobbade på dagarna, försökte jag ta vara på solen på kvällarna. En fredag efter jobbet åkte jag hem och satte mig på altanen resten av kvällen tillsammans med mamma. Då drack vi drinkar, åt god mat och avslutade med lite kaffe och godis innan vi båda slocknade efter en lång vecka. 
 
En kväll efter jobbet hade jag bokat bord på Majo åt mig och Julia. Jag gick hem till Julia och tog ett glas vin innan vi gick vidare. Då blev det massa god mat och drinkar på utesrveringen tills solen gick ner. 
 
 
 
 
 
 
 
September:
 
September var en månad när det hände ganska mycket saker. Månaden började med att jag var på Butler's med Emma, Alex och Rosanna. Efter det gick vi ut en sväng också. Några dagar efter det firade vi mammas födelsedag i efterskott, eftersom hon sprang Tjejmilen när hon fyllde år. 
 
En dag i september skrev jag teoriprovet för mitt körkort och jag klarade det, vilket kändes underbart. Hade verkligen glömt hur nervös man är innan ett prov och när jag gjorde det, kändes det verkligen som att jag inte svarade rätt på en enda fråga. Det visade sig däremot vara fel, så jag blev överlycklig när jag såg resultatet på datorskärmen. En vecka efter det hade jag min första uppskörning som jag kuggade på eftersom nerverna tog över alldeles för mycket. Det kan ha varit min sämsta körning någonsin, så efter det övningskörde väldigt intensivt med pappa många kvällar efter det. 
 
Gick på bio en kväll tillsammans med mormor och mamma. Det var väldigt mysigt eftersom jag nästa aldrig går på bio. Efter det blev vi körda hem och då hade pappa gjort pizza som vi faktiskt åt framför tv:n, vilket vi aldrig gör annars. Men mysigt var det.
 
 
- Filippa
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0