OKTOBER - DECEMBER 2016


Det är dags för den sista delen av min årsresumé. Känns faktiskt väldigt skönt det är att lägga 2016 bakom sig. Egentligen inte av någon speciell anledning, det känns bara allmänt bra att det är ett nytt år med roliga saker att se fram emot. Hoppas verkligen att 2017 blir bra.

 

 

  

Oktober:

 

Månaden började faktiskt med sommarvärme, vilket gjorde att jag kunde gå runt i klänning de allra första dagarna i oktober. Tror aldrig det har hänt förut. Däremot försvann värmen ganska fort efter det och det blev höst på riktigt. Den första oktober åkte jag och Julia till Göteborg för att ha en mysdag, men det blev snarare en kaosdag eftersom nästan allting strulade för oss. Tågen krånglade, Julias bankkort hade gått ut dagen innan, ett par butiker var stängda och vi hittade inget kul att köpa. Men vi lyckades ändå ha en bra dag med god mat och en fika tillsammans med Olivia.

 

På jobbet hände det också en del i oktober. En dag var jag iväg på kurs och i mitten av månaden hade vi konferens/kick off. Då åkte vi för att ha möte på dagen och påeftermiddagen körde vi gokart. Hade aldrig testat det innan, men det var riktigt kul.

 

Helgen efter det gick jag ut med tjejerna en kväll. Dagen efter det gick jag hem till Julia där vi lagade lunch och fixade lite nytt till lägenheten. Samma dag övningskörde jag en sista gång eftersom jag hade uppkörning dagen därpå och då blev jag och pappa påkörda på en parkering. Det var väldigt obehagligt och jag ville verkligen inte köra upp dagen efter, med klarade det ändå och körkortet blev äntligen mitt. Det firades självklart med champagne som jag bjöd familjen på helgen efter. I samma veva som jag tog körkort, testade jag min syn. Hade märkt av att den blivit sämre eftersom jag inte såg texten på skyltarna när jag körde. Bra va? Det visade sig att jag såg mycket sämre än vad jag trodde, så jag var tvungen att beställa glasögon med en gång efter det. 


En annan helg firade vi Bruno och Mackan som fyllde år och det var väldigt kul. Samma helg träffade jag min kompis Mattias som var hemma från Karlstad. Jag träffade även mormor för en höstpromenad och lunch på kusten när det var jättefint väder. Det blev en helg till efter det som firades med fest eftersom det var Halloween. Då hade vi förfest hemma hos mig innan vi gick ut. 

 

 

 

 

 

 

November:

 

Alldeles i början av november kom vintern med sjuka mängder av snö. Den höll sig kvar till min födelsedag som jag firade tillsammans med tjejerna hos mig. Jag hade ordnat ett cocktail party, så bjöd på ett par drinkar och lite plockmat. Hade en jättebra födelsedag tack vare min familj och mina fina vänner. 

 

Med snön och kylan, lyckades jag dra på mig en riktig förkylning. Den höll i sig ett par dagar och jag mådde verkligen inte bra, men kämpade på som vanligt ändå. 

 

En helg åkte jag med familjen på julmarknad trots att jag inte alls var sugen egentligen, däremot var det väldigt mysigt när jag väl kom dit. En annan helg hade jag och Julia fredagsmys hemma hos henne. Då bjöd hon på god mat och efter det myste vi hela kvällen framför tv:n med chips, dipp och godis. Älskar sådana kvällar mer än allt typ. 

 

Även den här månaden åkte jag till Göteborg. En dag var jag där för ett möte med jobbet och dagen efter åkte jag dit med Julia och mamma. Köpte inte så mycket, utan tänkte leta julklappar till andra. Det köpte jag däremot inte heller, utan tillslut beställde det mesta/skickade ut andra på uppdrag för att köpa presenterna åt mig. Priset på lathet går till mig. I slutet av månaden var det första advent, så jag försökte börja julpynta lite och baka lussebullar och annat mys. 

 

 

 

 

 

 

December:

 

Sista månaden på året och den gick så himla fort. Kändes som om den tog slut på några sekunder och att både jul och nyår försvann lika fort som de kom. Hur som helst hann jag ändå med en hel del under månaden. 

 

Åt årets sista tapas på Majo, gick på Butler's nya restaurangdel med tjejerna, åkte till Göteborg, festade med tjejerna, högg gran, pyntade granen, firade jul, tog några semesterdagar från jobbet och firade in det nya året på bästa sätt med mina fina vänner. 

 

Fint år, eller vad säger ni? Jag är i alla fall nöjd med hur året har varit och nu är jag så himla förväntansfull och nyfiken på det nya året.

 

 

- Filippa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0